CIJENA DOSTAVE
Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda, te elektronički sustav WEBSTORE FILIA potom izdaje narudžbenicu na kojoj se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave, osim za artikala kod kojih je cijena dostave na upit i  dostave na otoke. Trošak dostave je iznos zasebno iskazan u košarici ispod cijene jednog ili više naručenih proizvoda.

Kod artikala gdje je cijena dostave na upit, kupac će dobiti ponudu e-mailom od  Filia d.o.o.  za izvršenje plaćanja s obračunatim troškom dostave.

  1.  Cijene dostave za nacionalni prijevoz(u cijenu je uključen PDV)  je 49,00kn
    osim artikala kod kojih je cijena dostave na upit i dostave na otoke.
  2.  Preuzimanje u trgovini

Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 5-10 radnih dana od dana primitka novčane uplate korisnika/Kupca na bankovni račun tvrtke Filia d.o.o., izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema u skladištu. Ukoliko se radi o takvom slučaju moguće je da će se dostava proizvoda odužiti za period prvotno potreban da se naručeni proizvod pribavi u skladište iz kojeg se izdaju proizvodi za prodaju putem Webstora Filia. Ukoliko tvrtka Filia d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirati će Kupca telefonom ili emailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

OPĆI UVJETI DOSTAVE
Naručeni proizvodi dostavljaju se do kolnog prilaza najbližeg stambenom objektu (izuzev nekih otoka gdje dostavljamo u trajektnu luku). Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do kolnog prilaza najbližeg ulazu u zgradu. Prilaz ulazu dostavnim vozilom mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć. Dostava se obavlja isključivo na području cijele Hrvatske.

Okvirni je rok isporuke do 10 radnih dana, osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Dostava na kopnu je do 10 radnih dana, dostava na otoke najviše 15 radnih dana, ovisno o rasporedu vožnje trajekata. Rok počinje od trenutka kad Filia d.o.o. zaprimi uplatu na žiro računu. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave. Dostava naručene robe naplaćuje se u skladu s težinom i veličinom paketa. Cijena dostave dostupna je svim korisnicima, te je vidljiva u košarici ovisno o težini i veličini proizvoda,osim za pošiljke iznad navedenih dimenzija i dostavu na otoke, gdje je cijena dostave na upit. Dostava se obavlja od 8 do 16h radnim danom.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati pismenim putem upisom oštećenja na dokument dostavnicu dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno, ili odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.
Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

U slučaju da kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Trgovac ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos izravnih troškova dostave.
U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera, koje je isti vratio web shopu webstore.filia.hr bez isporuke kupcu i sl.) Filia d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik“ i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

Usluga unosa proizvoda u objekt i usluga montaže proizvoda nisu uključeni u cijenu.

OSOBNO PREUZIMANJE

Proizvodi koje ste naručili bit će spremni za vaše osobno preuzimanje tek nakon što vas obavijestimo telefonskim putem. Proizvodi moraju biti unaprijed plaćeni. Prilikom web kupovine neposredna plaćanja prije preuzimanja proizvoda nisu moguća. Preuzimanje istih vrši se uz predočenje identifikacijskog dokumenta osobe koja je svoje podatke (ime i prezime) navela u rubrici za kontakt podatke prilikom kreiranja narudžbe. Lokacija preuzimanja: RC BROD NA SAVI, F.Filipovića 50D, Slavonski Brod,035/217-850.

Proizvode kupljene putem webstora, nakon telefonske obavijesti, možete preuzeti u sljedećim terminima:

  • Ponedjeljak – Petak: od 8:00 do 20:00
  • Subota: od 8:00 do 14:00
  • Nedjeljom: ne radimo

Ako Vas još nismo kontaktirali vezano uz osobno preuzimanje proizvoda, kontaktirajte nas na  info@filia.hr.