Nakon odabira zaključivanja Vaše narudžbe, prema vašoj želji ponudu s krajnjim iznosom za uplatu i svim potrebnim podacima, šaljemo vam  putem e-maila, a uplatu možete izvršiti na sljedeće načine:

a) Plaćanje pouzećem – roba se plaća po dostavi od strane kurirske službe. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

b) Plaćanje općom uplatnicom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, WEBSTORE FILIA prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Sve podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu i izvršiti uplatu.

c) Plaćanje internet bankarstvom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, WEBSTORE FILIA prosljeđuje emailom sve potrebne podatke za izvršenje plaćanja.
Ukoliko na svoju mail adresu niste primili podatke za uplatu, savjetujemo da pregledate NEŽELJENU POŠTU ili nazovete 035/217-814, 217-850 kako biste provjerili status narudžbe.

Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun Filia d.o.o. Novčani primitak na računu tvrtke Filia d.o.o. vidljiv je najranije slijedeći radni dan, odnosno u roku 24-48 sati od trenutka plaćanja (ne računajući vikende, blagdane i praznike). Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak.

d) Plaćanje u trgovini – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti u trgovini RC Brod na Savi, Gospodarska ulica 4, Gornja Vrba – gotovinom, gotovinskim ili kreditnim karticama. Za plaćanje putem kreditnih kartica važeće su maloprodajne cijene iz trgovine.

e) Obročno plaćanje – trenutno je dostupno samo u trgovini važećim bankovnim karticama prema raspoloživim uvjetima. Za plaćanje putem kreditnih kartica važeće su maloprodajne cijene iz trgovine.

NAPOMENA: Sve cijene u WEBSTORE FILIA su izražene u eurima s obračunatim PDV-om i vrijede za plaćanje gotovinom!